Kavels

In het ontwikkelgebied van Bijzonder Wonen vindt u zo’n 60 royale kavels, in oppervlakte variërend van 800 tot 1500 m2 voor de kavels voor vrijstaande woningen. Voor de kavels voor de twee-onder-één-kap woningen varieert de oppervlakte van circa 585 tot ruim 800 m2. De Dragonderweg is de scheidslijn tussen Veenendaal-oost enerzijds en anderzijds De Groene Grens en Bijzonder Wonen. Op termijn wordt de Dragonderweg een aangename fietsroute met uitsluitend bestemmingsverkeer.

Iedere kavel heeft een unieke eigenschap en op zijn eigen wijze een doorkijkje naar het achtergelegen natuurgebied. Aan de rand van het woongebied bevinden zich kavels met direct een fraai uitzicht over het natuurgebied De Groene Grens, begrensd door water. De verkoop is gestart in het zuidelijk deel van Balkon Zuid. De verkoopprijzen van de nog beschikbare kavels zijn vanaf €395.000,- inclusief BTW en vrij op naam.

Op dit moment is het nog mogelijk om wijzigingen in aan te brengen. De afmeting van de kavels staan nog niet vast. Vraag de kavelcoach naar de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie over deze kavels? Kijk dan op de Kavelkaart