Geschakelde Vrijstaande Woningen

Dit is een impressie van de geschakelde vrijstaande woningen.

KAVEL 208 NOG BESCHIKBAAR!

Elements Vastgoed ontwikkelt twee middels garage geschakelde vrijstaande woningen op kavel 207 en 208. Het ontwerp is inmiddels definitief en er is een aannemer gevonden om deze twee woningen te realiseren. De kavels zijn maar liefst 719 en 808 m2 groot en hebben een diepe tuin op het westen. Kavel 207 is inmiddels verkocht. De verkoopprijs van kavel 208  is € 870.000,- VON. De start van de bouw staat voor de zomer 2020 gepland, de oplevering zal medio 2021 plaatsvinden.

De rietgedekte villa’s, met een woonoppervlakte van circa 175 m2, hebben een robuuste eigentijdse uitstraling en hebben door de breedte van 8,5 meter talloze indelingsmogelijkheden. In de basis hebben beide woningen onder andere een riante woonkamer, woonkeuken, bijkeuken en op de verdieping vier slaapkamers en een ruime badkamer met separaat toilet.

De woningen kennen een luxe afwerkingsniveau, maar zijn nog niet af. In afstemming met de aannemer worden de aansluitingen voor het elektra, de lichtpunten aan het plafond, uitvoering toiletten en badkamer en de verdere afwerking nog met u afgestemd. Tevens kunnen alle overige wensen besproken worden.

Voor informatie over deze woningen kunt u contact opnemen met kavelcoach Jasja Scholtens. Zij is telefonisch bereikbaar op 06 2508 5124 of via mail jasja@typisch22.nl.