Nieuws

Nieuw in verkoop: kavel 216

Vanaf vandaag is kavel 216 in de 2e fase van nieuwbouwplan Bijzonder Wonen in verkoop. Een unieke bouwkavel! Deze hoekkavel grenst aan 2 zijden aan water en kijkt deels op natuurgebied de Groene Grens en deels op agrarisch gebied met jaarlijks wisselende gewassen.

De kavel is 1.054 m2 groot. De verkoopprijs is € 500.000,- vrij op naam. Ook deze kavel valt onder de Groengarantie, dit betekent dat u tot 2063 de zekerheid heeft van het groene uitzicht van het natuurgebied de Groene Grens.

Inschrijven kan nog tot  18 juli 2018 om 17.00 uur. Vraag direct het inschrijfformulier aan via j.scholtens@bijzonder-wonen.nl.

20180625 – L11-0502-005 Kavelpaspoorten-Kavel 216

 Volg ons vanaf nu ook op Facebook

Vanaf nu is er ook een  Facebookpagina van Bijzonder Wonen. Mis niks meer rondom deze bijzondere kavels en volg ons op:  @bijzonderwoneninhetgroen

 

 

 

Start verkoop 2e fase Bijzonder Wonen

Zaterdag 9 september ging de 2e fase van Bijzonder Wonen in verkoop. 15 Woningen zijn hier al gebouwd en nu zijn er nog 12 bouwkavels bij gekomen, waarvan 4 voor twee-onder-één-kap woningen. Ook in de eerste fase zijn nog woningen beschikbaar! Het project heeft geen winstoogmerk; de opbrengst van de verkoop van de kavels wordt besteed aan de realisatie van natuurgebied De Groene Grens. Heeft u belangstelling voor de bouwkavels van Bijzonder Wonen? U kunt zich nog aanmelden tot 22 september 2017 om 17.00 uur.

Lees meer

 

 

 

Bijzonder Wonen op nieuwbouwbeurs

Na het succes van de voorgaande jaren zal ook dit jaar de Nieuwbouwbeurs Veenendaal weer plaats vinden.

Lees meer

 

 

 

Winnaars ballonvaart De Groene Grens

Ter promotie van het bijzondere natuurgebied De Groene Grens en de kavels van Bijzonder Wonen in Veenendaal kon men meedoen aan een prijsvraag, waarbij men een ballonvaart over dit gebied kon winnen. Xander Kok en zijn vrouw Iris Kok deden mee en hebben deze mooie prijs in ontvangst mogen nemen.

 

Geweldige natuurontwikkeling Groene Grens

Vanaf de start in 2012 is veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van flora en fauna in de Groene Grens. Om de flora en fauna ontwikkelingen te kunnen volgen en het beheer goed aan te sturen vindt er monitoring plaats.

 

 

Bijzonder Wonen op TV!

Het mooie natuurgebied De Groene Grens en de kavels van Bijzonder Wonen waren op TV! Op zaterdag 19 maart 2016 werd in het programma RTL woontips op RTL4 aandacht besteed aan uw bijzondere achtertuin.