Start verkoop 2e fase Bijzonder Wonen

Zaterdag 9 september ging de 2e fase van Bijzonder Wonen in verkoop. 15 Woningen zijn hier al gebouwd en nu zijn er nog 12 bouwkavels bij gekomen, waarvan 4 voor twee-onder-één-kap woningen. Ook in de eerste fase zijn nog woningen beschikbaar! Het project heeft geen winstoogmerk; de opbrengst van de verkoop van de kavels wordt besteed aan de realisatie van natuurgebied De Groene Grens.

Bijzonder extraatje tijdens de goed bezochte bijeenkomst, van zaterdag 9 september, was de aanwezigheid van weervouw Helga van Leur. Niet alleen hield zij een gloedvol betoog over duurzaam wonen en leven en hoe wij allemaal persoonlijk iets kunnen en moeten doen voor het behoud van onze aarde, maar ook was zij de hele middag in gesprek met de aanwezigen.

Alsnog inschrijven?

Was u niet bij dit start verkoopmoment, maar heeft u wel belangstelling voor de bouwkavels van Bijzonder Wonen (voor twee-onder-één-kap woningen kavels vanaf 600 m2 en voor vrijstaande woningen vanaf 800 m2)?  Neemt u dan contact met ons op via mail. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met onze kavelcoach Jasja Scholtens. Zij is bereikbaar  op 06 2508 5124. Voor de kavels van de 2e fase geldt een inschrijftermijn. Deze sluit op 22 september 2017 om 17.00 uur.