Start verkoop geschakelde vrijstaande woningen

Op dit moment is Elements Vastgoed bezig met het ontwikkelen van twee middels garage geschakelde vrijstaande woningen op kavel 207 en 208. Het ontwerp is inmiddels definitief en er is een aannemer gevonden om deze twee woningen te realiseren. De kavels zijn maar liefst 719 en 808 m2 groot en hebben een diepe tuin op het westen. De koopsom is nog niet vastgesteld, maar zal tussen € 825.000,- en € 890.000,- vrij op naam per woning liggen.

De rietgedekte villa’s, met een woonoppervlakte van circa 175 m2, hebben een robuuste eigentijdse uitstraling en hebben door de breedte van 8,5 meter talloze indelingsmogelijkheden. In de basis hebben beide woningen onder andere een riante woonkamer, woonkeuken, bijkeuken en op de verdieping vier slaapkamers en een ruime badkamer met separaat toilet.

De woningen kennen een luxe afwerkingsniveau, maar zijn nog niet af. In afstemming met de aannemer worden de aansluitingen voor het elektra, de lichtpunten aan het plafond, uitvoering toiletten en badkamer en de verdere afwerking nog met u afgestemd. Tevens kunnen alle overige wensen besproken worden.

Op zaterdag 15 juni start de presale van deze twee woningen en zijn wij aanwezig op de Woonmarkt Oost in het i-centrum om eventuele vragen te beantwoorden. U kunt ook informatie aanvragen per mail. Ik zal er dan voor zorgen dat u alle benodigde informatie en een inschrijfformulier ontvangt. Inschrijven kan tot maandag 1 juli aanstaande om 12.00 uur.

Voor informatie over deze woningen kunt u contact opnemen met kavelcoach Jasja Scholtens, telefonisch bereikbaar op 06 2508 5124 of via mail info@typisch22.nl.