Uitnodiging start verkoop 3e fase Bijzonder Wonen

Wonen in de natuur, op een kavel die u zelf mag indelen, een huis waarin u al uw woonwensen kunt waar maken. Een Groengarantie die u tot 2063 verzekert van een groene omgeving. Dat is met recht Bijzonder Wonen. Op 7 maart 2020 gaat de derde fase in verkoop. U bent van harte uitgenodigd voor het verkoopevent op locatie.

 

Kavelcoach

Omdat u niet iedere dag zelf een huis bouwt, heeft de gemeente Veenendaal Jasja Scholtens als kavelcoach aangewezen. Jasja is makelaar van origine en weet alles van bouwkavels en nieuwbouw.
Vanzelfsprekend is Jasja ook aanwezig tijdens het verkoopevent op 7 maart.

 

Loting

In de twee weken na de startverkoop kunt u zich inschrijven voor de kavels in de derde fase Bijzonder Wonen. Na die periode, op maandag 16 maart 2020, wordt er geloot door de notaris. De kavelcoach neemt aansluitend contact met u op als u zich heeft inschreven voor een kavel.

 

Verkoopevent

Tijdens het event vindt u Marie-Louise van Lankveld, de projectmanager voor Bijzonder Wonen en Jasja Scholtens, op locatie. Zij vertellen u meer over het gebied, de kavels en het zelf bouwen op deze bijzondere plek. We ontvangen u graag!

 

Locatie:             De Groene Grens, in de tent nabij de brug

Datum:              7 maart, inloop tussen 15.00 en 17.00 uur

 

Informatie

Bent u niet in de gelegenheid om naar het verkoopevent te komen, maar wel geïnteresseerd in de kavels Bijzonder Wonen? Neemt u dan contact op met Jasja. Zij is bereikbaar op 06 2508 5124 of via e-mail jasja@typisch22.nl. U kunt ook alvast een kijkje nemen op de website www.bijzonder-wonen.nl