Winnaars ballonvaart De Groene Grens

Ter promotie van het bijzondere natuurgebied De Groene Grens en de kavels van Bijzonder Wonen in Veenendaal kon men meedoen aan een prijsvraag, waarbij men een ballonvaart over dit gebied kon winnen. Xander Kok en zijn vrouw Iris Kok deden mee en hebben deze mooie prijs in ontvangst mogen nemen.

Naast natuurgebied is in De Groene Grens ruimte gelaten voor een bijzonder woongebied. Op deze aantrekkelijke plek zijn circa 60 royale kavels gesitueerd. De kavels zijn bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen. Een unieke kans voor wie in een landelijke omgeving wil wonen, maar de binnenstad van Gemeente Veenendaal met al haar voorzieningen al binnen tien fietsminuten tot haar verschikken heeft.

Familie Kok heeft hun prijs in ontvangst mogen nemen uit handen van Bijzonder Wonen kavelcoach Jasja Scholtens. Xander: “Wij houden van de natuur en zijn ons aan het oriënteren rondom de mogelijkheden in De Groene Grens. Leuk om het binnenkort eens van boven te kunnen bewonderen.” De familie ontving een envelop met daarin hun vrijkaart, zodat zij zelf op een door hun gekozen tijdstip de ballonvaart kunnen maken. Wij wensen hen een leuke vaart!